ANWB Routeplanneranwb routeplanner op weg

De ANWB Routeplanner is erg populair in ons land. De ANWB is gestart als een reparatie service voor fietsen in 1883. Daarna kwamen de auto’s aan de beurt.

Tegenwoordig repareren ze fietsen, auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motorfietsen en wat er ook maar rijdt en een motor heeft.

De ANWB doet ook nog heel wat meer. Ze maken verkeersborden en goede wegen- en andere kaarten. Ze hadden een CD met een routeplanner maar tegenwoordig zijn ze online met de bekende ANWB Routeplanner.


Met de ANWB Routeplanner kun je een route plannen voor je auto, maar ook voor het openbaar vervoer, voor fietsen en zelfs voor een wandeltocht. Helaas werkt de ANWB routeplanner niet goed meer. Daarom hebben we hierboven de “Routeradar” geplaatst. Handig om te kijken of er files zijn, geflitst wordt en dergelijke.

 

Vakantie Boeken

Je kunt bij de ANWB vakanties boeken. Ook met treinreizen en autoreisvakanties. Je kunt een trip plannen van hotel naar hotel of met de auto gaan van camping naar camping. Als je ANWB-lid bent is alles een beetje goedkoper, ook als je je auto laat repareren.

 

Verzekerianwb routeplanner wegenwacht hulp autongen

De ANWB verzekert je auto, maar ook als je reist met je auto, fiets of welk voertuig dan ook.

 

Tweedehands Auto’s

Je kunt advies krijgen als je een tweedehands auto wilt kopen. Zij controleren hem en geven advies over een redelijke prijs. Ze hebben goede overzichten van de meeste auto’s en welke prijs die zouden moeten hebben voor welke leeftijd etc.

 

Actuele Verkeersinformatie

Hieronder vind je op kleine schaal een actueel overzicht van de verkeersinformatie in Nederland. Maar klik je op “Overzicht,” dan kom je meteen uit op een groot overzicht van de ANWB.

 

Vrije Tijd

In je vrije tijd kun je van alles doen met de ANWB producten. Er zijn prima fietskaarten om toertochten te maken in ons land, of een boottocht over de Rijn, of ze voorzien je met een test van de beste wandelschoenen in de bergen.

De ANWB laat zien welke dierentuin in jouw omgeving het beste is en je krijgt vaak korting op de kaartjes. De ANWB heeft veel invloed op het leven van de meeste landgenoten.

 

Gratis ANWB App Download

De ANWB heeft een gratis ‘ANWB Onderweg’ app met een heleboel handige mogelijkheden. Alles in 1 enkele App:

– Verkeersinformatie: waar zijn de verkeersopstoppingen;

– Openbaar Vervoer tijdschema’s en overstaptijdstippen;

– Carpooling;

– Aanduiding van de goedkoopste Parkeerplaatsen;

– De plaats van de goedkoopste tankstations in je omgeving;

– De ANWB Wegenwacht, voor problemen met je auto;

– Veel andere mogelijkheden.

 

Klik HIER om meteen naar de gratis ANWB App download bladzijde te gaan. De app is beschikbaar voor Android en je iPhone.

De ANWB Routeplanner, wat wil je nog Meer om je Weg te Vinden?


Reacties

ANWB Routeplanner — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *