NS Reisplanner

 

NS reisplanner treinMet de NS Reisplanner plan je je treinreis van het ene naar het andere station. Je kunt ook meteen zien hoeveel de reis je gaat kosten.

 

 

ns-reisplanner

Op de site van de NS Reisplanner zijn er ook nog allerlei andere handige zaken te zien, zoals “Acties en Uitjes” en welke soorten van abonnementen er zijn. Of de laatste informatie over de OV-Chipkaart. Dit wisselt nogal eens en op de NS website wordt het allemaal goed bijgehouden.

 

NS-Planner als Proefns trein

 

De NS heeft samen met Q-Able en de TU Twente een heel ander soort NS Reisplanner ontwikkeld. Het is een proef waar iedereen aan mee kan doen. Uit de resultaten zal blijken of dit verder officieel zal worden ingezet. Er is hierbij hard gewerkt aan het gebruiksgemak.

Je geeft in deze planner maar 1 regel op. Bijvoorbeeld: “morgen van groningen naar utrecht aankomst 16 uur”

Probeer het eens! Proefplanner.

 

Spoormonitor

 

ns trein 3De Spoormonitor geeft je een handig overzicht van de prestaties van de NS stations. Komen de treinen vaak op tijd? Met een overzicht van de beste en ook de slechtste treinverbindingen in ons land.

Ook is er bovenaan een overzicht van storingen en geplande werkzaamheden.

 

Reisplanner Xtra

 

De NS Reisplanner Xtra is een erg handige app om op je smartphone of tablet te gebruiken. Meteen alle benodigde informatie op een handige manier bij elkaar. Inclusief vertragingen en geplande werkzaamheden. Je kunt hem gebruiken op iOS en Android. Wel even een gebruiksovereenkomst ondertekenen…