OV9292 Route Planner

Met deze OV9292 Route Planner kom je helemaal waar je wilt. Het is een van de meest populaire Openbaar Vervoer planners van ons land. Of je nu met de NS reist, met de bus of met de pont, alles is netjes aangegeven op deze reisplanner.

Plan mijn reis

De Openbaar Vervoersmaatschappijen gaan steeds meer samenwerken zodat je als reiziger steeds makkelijker naar je bestemming reist.

Als je alleen maar de route per trein wilt nemen kun je ook de NS Reisplanner gebruiken. Die plant van station tot station.

 

ov9292 routeplanner appOV9292 Routeplanner als App

Voor de OV9292 routeplanner kun je ook gratis een app downloaden en op je smartphone zetten. Dan heb je alle route informatie bij elkaar.

– voor iOS of iPhone – klik je HIER;

– voor Android – klik je HIER;

– voor BlackBerry 10 – klik je HIER;

– voor Windows Phone – klik je HIER;

– voor draadloos internet op een mobiel apparaat – klik je HIER.

 

 

Internationale treinkaartjes kun je online bekijken en ook boeken bij NS International. Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanbieding, kun je je HIER ervoor opgeven.

De missie van de NS: “Onze missie is ervoor te zorgen dat reizigers zich verbonden voelen door NS. Het is onze ambitie om samen met partners de reiziger regie te geven over zijn openbaar-vervoerreis van deur tot deur. Zo dragen wij bij aan betaalbare en duurzame mobiliteit in Nederland.”

 

Welke reisplanner je ook gebruikt: Met het Openbaar Vervoer kom je prima Thuis.

Een hele goede reis …


Reacties

OV9292 Route Planner — 4 reacties

  1. Ik vind het maar een kut app. De tijden kloppen nooit.
    Sta vaak een half uur voor niets te wachten omdat de app andere tijden aangeeft dan de bus daadwerkelijk arriveert

    • Sorry Chris, we doen ons best. Helaas heeft een bus ook last van vertraging. En als hij te vroeg komt, is ook niemand blij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *