Corona nieuws

mRNA vaccin verandert wel degelijk je DNA

Volgens Moderna verandert hun vaccin  je DNA. Tal Zaks is de ontwikkelaar van dit mRNA vaccin. Hij vertelde in een TED-talk dat het vaccin je DNA kan veranderen. Als je je laat inenten met Moderna of Pfizer (wat ook met mRNA werkt) dan ben je dus een genetisch gemodificeerde mens. Wil je dat wel?

Posted in corona | Leave a comment

Geluid als geneesmiddel coronavirus

Het MIT heeft proeven gedaan met geluid waarmee het virus in zeer korte tijd helemaal uit elkaar valt.  Het zou fantastisch zijn als je bijvoorbeeld in een kamertje zit en na behandeling met geluid helemaal genezen van het coronavirus bent.

Posted in corona | Leave a comment

mRNA-vaccins veranderen je genen door “retro-integratie”

mRNA wordt gebruikt in de vaccins van Pfizer en Moderna. With each passing day, it’s becoming increasingly obvious that mRNA vaccines are a death weapon against humanity. Now, we’re learning that mRNA vaccines may pose a threat to the viability of the human species thanks to the fact that a mechanisms exists whereby mRNA sequences […]

Posted in corona | Leave a comment

Delen geaborteerde baby’s gebruikt door Jansen & Jansen en Astra Zenica

Jansen en Jansen en Astra Zenica gebruyiken voor hun vaccins delen van geaborteerde baby’s. (Moet nog een link komen.)

Posted in corona | Leave a comment

Israëlische corona behandeling geneest 97%

Een Israëlische corona behandeling geneest 97% van de patiënten. 

Posted in corona | Leave a comment

40% van Amerikaanse mariniers laat zich niet vaccineren

Van de Amerikaanse mariniers laat zich 40% niet vaccineren. De twee belangrijkste redenen zijn: Het vaccin is te haastig gemaakt. Normaal duurt het minstens tien jaren voor iets is toegelaten. De bijwerkingen op lange termijn zijn absoluut onduidelijk. Dat weet helemaal niemand. Hier de link.

Posted in corona | Leave a comment