EHS

Elektro Hyper Sensitiviteit (EHS)

Elektro stress

Het onderstaande is wat rommelig. Mijn excuses hiervoor. Ik ben gewoon begonnen aan dit onderwerp en heb het meeste meteen op deze bladzijde gezet.

Belangrijkste wat ik heb gedaan: 1. God vragen de overgevoeligheid voor elektromagnetische straling te genezen.

2. Iets anders gedaan. Wil dit niet vermelden.

3. Technische oplossing. Een mogelijke oplossing is gebuik te maken van de Schumann frequentie. Hieronder leg ik dat uit.

 

-Femke de Grijs schrijft over EHS. Wel new-age achtig en zweverig met edelstenen etc.

 

Mogelijke oplossingen tot hier toe:

  • geen smartphone bij je dragen
  • smart meter afschermen
  • wifi: als het kan het uitgezonden vermogen verlagen
  • een kamer maken zonder elektrische en elektronische apparatuur en die inrichten om in tot rust tekomen
  • jezelf aarden door met blote voeten op de aarde te lopen
  • onder “baldakijn” gaan slapen (werkt goed volgens velen)

 

Site met info over straling als achtergrond kennis. Hier ook wat info om smart meters af te schermen. Maar dit zijn Amerikaanse modellen, niet die we in Nederland gebruiken. Maar het idee is hetzelfde: met aluminiumfolie zo goed mogelijk om de slimme meter heen. Ook de achterkant van de muur waarop hij is gemonteerd afschermen met folie. Bijvoorbeeld als achterkant een schilderijtje ophangen.

Heb geen idee of dit Belgische apparaatje zal werken. Wordt niet uitgelegd hoe het straling aanpakt. Vaag verhaal, vertrouw er niet op dat het helpt, anders hadden velen dit al gekocht. Nu heel onbekend. De prijs zou rond de 10 euro horen te liggen, schat ik. Is helaas niet zo. Site klik Hier.

Een goede Nederlandse website met mooie ervaringsverhalen.

Methoden die twijfelachtig zijn

Hieronder wat manieren die mogelijkerwijs zouden kunnen helpen. 1. Edelstenen kunnen geen straling tegenhouden. 2. Scalaire golven zouden kunnen helpen. Deze golven woren in het westen nauwelijks onderwezen. Ook niet op de universiteiten. Wel op een universiteit in Rusland.

De grote man hierachter is Nikola Tesla uit Servië, de meest geniale uitvinder aller tijden. Maar ook het meest verguisd. Een aantal van zijn uitvindingen worden gebruikt, maar de meeste zijn heel diep weggestopt, zo ook de scalaire golven. (De Russen noemen de scalaire golven torsie velden.)

Men zegt deze scalaire energie te gebruiken om em straling af te schermen. Dit zou kunnen werken, alleen overal wordt het zo uitgelelgd dat het gewoonweg niet klopt. Ze hebben blijbaar geen idee waar ze het over hebben. Ook heb ik nergens schema’s kunnen vinden van hun product, zodat ikzelf kan kijken of het zou kunnen werken.

Ik heb er dan helaas ook geen vertrouwen in. Als het zou kunnen werken zijn deze producten meer dan tien tot twintig keer te duur.

Bedrijf met wat ideeën. Wel duur natuurlijk, onduidelijk of het echt werkt.

-New-age achtig: Edelstenen die helpen tegen em-straling, bijvoorbeeld zwarte toermalijn.

Ik heb zelf niets met edelstenen en geen idee of dit echt iets kan helpen. De mensen die hierin geloven zijn vaak toch alternatief of een beetje verknipt.

Wat info over shieldite OF shungite edelstenen of wat ze dan ook maar zijn. Heb ik geen vertrouwen in.

-Iets anders. Hier ben ik uitgegaan naar bescherming met scalaire energie. Gezocht of er iets is waarbij scalaire golven de em golven tegenhouden of aanpassen. Ben uitgekomen bij QuWave. Ze geven wat informatie over scalaire golven, wat redelijk klopt. Maar wat ze er in werkelijkheid mee doen en voornamelijk hoe ze dat doen melden ze niet. Daarom heb ik in deze producten geen enkel vertrouwen.

Ik heb nergens kunnen vinden dat scalaire golven em straling kan tegenhouden.

TI?

Andere vraag. Is betrokkene mischien een Targeted Individual (TI)? Heeft ze gewerkt bij Defensie aan geheime zaken? Of bij een bedrijf iets specifieks ontwikkeld waardoor haar kennis miljarden waard is? Of iets vergelijkbaars wat Nederland of de wereld zou kunnen schaden?

Vaak worden deze mensen aangevallen op allerlei manieren. Onder andere ook met techniek vanaf een afstand. Alle ziekten en aandoeningen kunnen zo op afstand geinduceerd worden. Dus ook de overgevoeligheid voor em straling.

Alles wat vervelend is voor een mens kan je worden aangedaan: stemmen horen, pijn hebben op alle plaatsen in je lichaam, psychisch gestoord raken, zelfmoord (hier is een speciale frequentie voor), overgevoeligheid voor alles en nog wat, stralingsziekten, hartfalen, nieraandoeningen, …

Veel heb je niet aan deze wetenschap, want je blijft hierdoor gevoelig voor em straling. Als je geen bedreiging meer vormt stoppen de aanvallers soms uit zichzelf. Dat is natuurlijk erg fijn.

Problemen met afscherming

Bij het afschermen tegen em straling moet je in een kooi van Faraday zijn. Dan kan geen em straling doorheen. Het probleem is dat er bijna altijd wel kleine openingen zijn waardoor de em straling toch naar binnen kan komen. Eenmaal binnen deze kooi ontstaan er staande golven en er vormen zich eerder genoemde scalaire golven. Hierdoor krijg je toch weer last van de originele em straling.

Een auto is aardig in de richting van een kooi van Faraday. Binnen in de auto ben je niet helemaal afgeschermd, er komt nog van alles door de ramen. Maar ook hier ontstaan er staande golven en zetten zich om in scalaire golven. Hierom is de ontvangst van een signaal met je smartphone veel beter dan dat hij zou zijn zonder deze scalaire golven. (Dit weet bijna niemand.)

Verder hebben scalaire golven geen last van enige beperking of afscherming: ze gaan overal doorheen.

Schumann resonantie

Hier zie ik wel mogelijkheden in. De Schumann resonantie is door meneer Schumann ontdekt. Het is de frequentie waarin de aarde trilt. Deze frequentie ligt vrij laag, namelijk rond de 7,83 Herz. De mainstream wetenschap neemt dit niet serieus. Maar astronauten raken van de aarde vervreemd in de ruimte. Ze krijgen allerlei klachten die lijken op die van overgevoeligheid voor em straling. 

De gedachte is dat de cellen in ons lichaam verstoord worden door veel te veel em straling. Ze raken als het ware gestrest. Als er weing em straling is gaat ons lichaam mee trillen met de trillingen van de aarde. Dit is blijkbaar gezond voor onze cellen. Astronauten in de ruimte hebben geen contact meer met de trillingen van de aarde. Daardoor raken hun cellen gestrest.

In de ruimte capsules worden nu apparaten ingebouwd die Schumann frequenties uitzenden. Het resultaat is dat de astronauten toch weer binding met de aarde ervaren en goed gezond blijven.

Als je je zou omhullen met geluidsgolven op de 7,83 Herz, wordt de em straling niet tegengehouden. Maar de negatieve effecten op onze cellen worden meteen weer “genezen” door de gezonde 7,83 Herz trillingen. Als je al lang last hebt van em straling kan het best een tijd duren voor je door geluid op de Schumann frequentie gaat herstellen.

Nu aan het nadenken over produkten van Meditech in Emmeloord. Zou kunnen helpen maar veel te duur.

Mogelijke oplossing toepassen Schumann resonantie

De Schumann resonantie heeft een frequentie van ongeveer 7,83 Hertz. Dit is te laag om te horen. Ook te laag om naar te luisteren door luidsprekers of koptelefoon. Koptelefoons komen bijna nooit lager dan 10 Hertz.

Er zijn dus apparaten die deze frequentie kunnen uitzenden als em-golf. Maar je hoort hem dan natuurlijk niet. Meestal zie je aan een LED-je op het apparaat of die werkt of niet. Deze apparaten die deze frequentie uitzenden zijn best duur. Daarom eerst een andere oplossing.

Je kunt een soort trucje toepassen. Dit heet binaural beats en werkt alleen goed als je een koptelefoon opzet. Met binaural beats hoor je met beide oren een andere frequentie. Maar je hersenen nemen alleen het verschil tussen die twee waar. Zet je links op je koptelefoon 400 Hertz en rechts 408,73 Hertz, dan maken je hersenen er 408,73 – 400 = 8,73 Hertz van. Zo hoor je dan toch de Schumann frequentie.

Ik weet niet hoe gevoelig je bent voor em velden. Je kunt naar speciale muziek luisteren via youtube. Dit vind je bij binaural beats en Schumann resonantie of iets vergelijkbaars. Online kun je dan vaak uren achter elkaar naar een toon of muziek luisteren waarbij het verschil tussen links en rechts de 8,73 Hertz is.

Een andere manier is een Android app downloaden bij mij goed werkt: “Audio Frequency Signal Generator v2.62”. Er zijn verschillende gratis frequentie generator apps te downloaden. Die ik heb gedownload kan links en rechts een verschillde frequentie instellen. Bij mij werkt goed: links 40 Hertz en rechts 48,73 Hertz. Je hoort alleen een zacht gebrom en natuurlijk geen muziek.

Als je last hebt van je smartphone of tablet waar je naar deze app luistert kun je hem aan een heel lang snoer ver uit je buurt neerleggen. Zodat je geen last er meer van hebt. Het voordeel van de app is dat alles helemaal offline is en je hierom minder last hebt van em straling.

Voor allebei de manieren: online luisteren naar muziek en luisteren naar tonen van de frequentie generator geldt wel dat je een koptelefoon of iets dergelijks nodig hebt. Anders werkt de truc niet goed.


Werkt het wel of niet? Laat het me even weten, dan denk ik er verder over na.

Veel succes!

Als je verder nog vragen hebt of wat dan ook: valkmarten@yandex.com