Over Oss

Over Oss

Graag wil ik kort uitleggen hoe wat zaken in elkaar steken. (Aan deze website heb ik al jaren niets meer gedaan, dus let niet teveel op wat er automatisch gegenereerd wordt aan berichten.)

Net als landen en continenten heeft God ook steden een eigen identiteit gegeven. Oss is dan ook goed begonnen met als identiteit: Geliefde.

Maar vroeger of later is de aangestelde engel over Oss begonnen dit in kleine stapjes te veranderen/verslechteren. Ik noem de identiteit de ziel van een stad, land, etcetera. Nu na eeuwen is de stad Oss helemaal zonder ziel, die is helemaal geroofd.

Dit viel me al snel op toen we in Oss gingen wonen. Het centrum is zielloos en dood. Wat de centrum-manager er ook maar aan probeert te doen om nieuw leven in te blazen. Het lukt gewoon niet, het centrum komt niet tot leven.

Leven

Het beetje leven wat er nog is waardoor de engel van Oss problemen mee kan krijgen zijn de wedergeboren Christenen die met elkaar en met de Heer wandelen. Dus daarom doet deze engel zijn best kleine vonkjes van leven in de Christelijke gemeenten uit te doven, op welke manier dan ook. Zoals dan nu de frictie tussen de leerdienst volgers en de kinderboot.

Over engelen – kort

Deze engel staat weer in rangorde onder de engel van de regio, die ook slecht is. Onder zich heeft hij weer een engel van de wijk. Het gaat zo wat hoger in rangorde en naar beneden. Uiteindelijk kom je als je hoger gaat uit bij 2 engelen direct onder satan en 1 boze macht. De engelen zijn sterk hiërarchisch georganiseerd over de wereld, de boze machten juist weer niet. Bijvoorbeeld de boze macht van de islam is uitgestrekt over landen en continenten, waar de 2 topengelen weer de autoriteit over hebben.

Over mezelf

Van de Heer mag ik helaas sinds begin vorig jaar helemaal niets meer doen. Behalve af en toe voor iemand individueel bidden, maar dat is ook alles. Ik zit nu in een overgangssituatie tot er iets anders komt.

Sinds mijn bekering heb ik voornamelijk gebeden voor landen, volken en werelddelen. Sinds begin 2015 ben ik ook “ziener” geworden. Dan is het makkelijk te strijden in de hemelse gewesten, want je ziet dat de boze macht over een gebied begint te verzwakken en later verdwenen is. Want anders blijf je vechten tegen iets wat al lang geleden vertrokken is. Ik weet nu daarom erg veel over alles wat er onder de satan valt, hoe alles is opgebouwd en wie waar verantwoordelijk over is. Maar van de goede engelen weet ik zo goed als niets. Ik weet alleen dat er eentje mij beschermt.

Kortom

Verdeeldheid plaagt niet alleen de Christelijke gemeentes maar ook het hele Nederlandse volk. God heeft Nederland gemaakt met een identiteit/ziel van:

– Gidsland;

– Waarheid spreken en doen in liefde;

– Profetisch zijn in liefde. Voorop lopen met de GOEDE dingen.

Dit bovenstaande over ons volk heb ik niet van mezelf, maar van Pieter Bos in een van zijn boeken. Maar ik ben het wel met hem eens.

Volgens de Bijbel: “Toets alles en behoud het goede.” De Engel van Nederland heeft het verwrongen tot: “Toets alles en bestrijd het verkeerde.”

Ons volk is een volk van het bekritiseren van anderen geworden. Bijna elke Nederlander heeft de gave van kritiek. En dit heeft God nooit gewild!

Ik kan hier nog heel erg veel over schrijven maar zal nu stoppen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Ik heb de wijsheid niet in pacht en kan best hier en daar fout zitten, dat geef ik meteen toe. Als je nog vragen hebt kan ik die altijd proberen te beantwoorden. Wat mij betreft zijn er geen domme vragen.

Het ga je GOED!!!